Articole Populare

Acest bărbat care se îneca era purtat de curenții de apă… Dar vezi cine i-a sărit în ajutor!

După cum știm, mamifere sunt cele mai inteligente animale de pe glob. Totodată, oamenii de științi au observat faptul că, cu cât un animal este mai inteligent, cu atât de mai multă compasiune și empatie el poate da dovadă. Adică, ceea ce noi numit de obicei ”dragostea de aproapele” este de fapt o trăsătură a inteligenței. Într-adevăr, cu greu poate fi numit un om inteligent dacă trece indiferent pe lângă cineva care are nevoie de ajutorul lui…

Elefanții la fel au reputația de animale inteligente. De exemplu, aceștia se întristează de fiecare dată când văd oasele elefanților decedați, pe care ei sunt în stare să le recunoască. Totodată, elefanții sunt gata să sară în ajutorul oricui este nevoie. Chiar și a unui om!

Darrick Thompson este îngrijitorul unei rezervații naturale din Tailanda. El a decis să facă un experiment neobișnuit pentru a verifica gradul de compasiune al elefanților. Astfel, bărbatul s-a prefăcut că se îneacă în apa râului în timp ce în apropiere se afla un grup de elefanți. Vezi care a fost reacția unui elefant tânăr care a înțeles că un om are nevoie de ajutorul lui. Absolut uimitor!

Dacă ți-a plăcut acest video, fă-i share pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: elephantnews