Articole Populare

Acest băiețel suferă de sindromul Williams. Vezi ce va face atunci când se va întâlni cu un cal!

Sindromul Williams este o condiţie rară cauzată de dispariţia unor gene, care se întâlnește la aproximativ 1 copil din 9000. În cadrul Sindromului Williams se pot întâlni simptome precum întârzierea procesului de dezvoltare, deficitul de atenţie, probleme alimentare care includ colica, refluxul gastro-intestinal şi starea de vomă, dificultăţi de învăţare și retardul mintal (formă uşoară sau moderată).

Totodată, copii care suferă de acest sindrom au anumite particularităţi de sănătate care se pot manifesta prin prietenie accentuată, încredere deplină în străini, frica faţă de zgomotele puternice dar interes faţă de muzică și totodată frica pentru contacte fizice.

Pentru a trata efectele nefaste asupra comportamentului ale acestui sindrom, copilul din videoul de mai jos care suferă de sindromul dat a fost plasat în compania unui cal foarte calm. După cum poți vedea, calul analizează foarte atent acțiunile copilului dar rămâne perfect liniștit, pentru că nu vede nici un pericol din partea acestuia. Totodată copilul care genetic este structurat să fie prietenos prezintă foarte mult interes pentru cal și ce este mai interesant, îl atinge și îl mângâie, în ciuda faptului că boala sa îi provoacă frică de atingeri! Sperăm că acest copil se va face bine! Cel puțin el deja prezintă semne de însănătoșire!

Dacă și pe tine te-a emoționat acest video, arată-l prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: roniabdu1978