Acest băiat fără un picior se antrenează cu un fost soldat și realizează că nimic nu este imposibil!

Nu sunt puține acele momente în viața noastră în care avem nevoie de o persoană care să ne inspire și să ne încurajeze.

Diego, un băiat de 10 ani, nu are piciorul drept și cu siguranță urmează să întâmpine în viață multe greutăți. Însă, deși este mic, Diego deja știe că toate problemele pornesc nu de la dizabilitățile reale, ci de la atitudinea greșită față de ele.

Tatăl lui Diego este soldat în marină și Diego la fel ar vrea să devină soldat, dar știe că asta este imposibil. Cu toate acestea pentru el nu există nici un impediment să se antreneze ca un adevărat soldat, împreună cu veteranii răniți de război.

Marele lui erou este Jose Luis Sanchez, un alt soldat care s-a întors din război fără un picior. Ei deseori se antrenează împreună pentru a se încuraja reciproc. De asemenea, cei doi au creat o organizație non-profit care colectează bani pentru persoanele cu dizabilități.

Diego s-a născut cu sindromul amniotic și piciorul lui drept a fost amputat. Să ai o asemenea lipsă nu este ușor, dar Diego refuză să spună că are vreo dizabilitate.

În realitate, acest băiețel este mult mai puternic și mai apt decât ceilalți copii de vârsta sa. El este gata să înfrunte orice obstacol și să răspundă oricărei provocări. Caracterul său invincibil inspiră și pe alți oameni cu lipsuri asemănătoare.

Organizația non-profit pe care a creat-o are misiunea de ajuta veteranii de război. Diego îi vizitează des pe veterani fiind îmbrăcat în mica sa uniformă de soldat și prin simpla sa prezență îi ajută pe aceștia să devină mai puternici.

Deși inspiră pe alții, Diego singur are nevoie periodic de ajutor… Atunci din nou apare în viața sa soldatul Jose Luis Sanchez care îi aduce aminte că totul este posibil și fiecare dintre noi este mai puternic decât crede.

Într-adevăr, cu toții avem puteri nebănuite. Trebuie doar să nu ne descurajăm și să muncim!

Iar în echipă lucrurile devin și mai ușor de realizat!

Dacă ți-a plăcut istoria acestui băiețel, neapărat distribuie acest articol pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: USA TODAY

Add Comment