Articole Populare

Acest băiat a cântat rock-and-roll așa încât juriul a sărit de pe scaune. Atâta dinamică nu ai mai văzut în viață!

Conform regulamentului show-ului ”The Voice. Junior”, concurs care are câte un echivalent în fiecare țară (în România concursul e cunoscut ca ”Vocea României. Junior”), participanți pot fi doar copiii de la 0 la 14 ani. Limita de vârstă însă, se pare, este unicul lucru copilăresc în acest concurs. În rest, totul e la nivel profesionist.

Participantul pe nume Tilman, la concursul The Voice. Junior din Germania, și-a ales ca piesă de concurs cântecul ”Great Balls Of Fire”, interpretat în original de Jerry Lee Lewis. Și a ghicit cu alegerea piesei!

În timpul interpretării sale juriul a sărit de pe scaune și a început a dansa! Un membru al juriului – câștigătoarea concursului Eurovision 2010, Lena Meyer – a fost cât pe ce să leșine de emoție.

Rock-and-roll-ul încă e viu, prieteni! Acest tânăr geniu și-a dedicat toată viața muzicii pentru a putea cânta atât de excelent! Ca atare, Tilman este cunoscut în Germania de mai mult timp, chiar și până la participarea sa la acest show. Pe internet sunt multe filmulețe în care Tilman apare cântând în diferite țări. Cu siguranță, noi vom mai auzi de el și în viitor. Carisma sa este excepțională și el are doar 14 ani! Dacă ți-a plăcut acest video – distribuie-l pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: The Voice Kids