Această tânără a decis să-şi facă un tatuaj pe faţă. Rezultatele experimentului sunt şocante!

Tatuajele pe faţă, de obicei, nu sunt agreate de societate. Persoanele cu asemenea tatuaj sunt privite cu suspiciune, le este greu să-şi găsească un loc de muncă. Unele tatuaje sunt aproape invizibile pentru cei străini, dar ele au un rol important pentru cei care le au. De fapt, ele maschează anumite defecte.

Basma Hameed din Toronto îi ajută pe cei care încearcă să ascundă cicatrici sau arsuri grave. Ea maschează porţiunile afectate ale pielii cu vopsea de aceeaşi culoare. Basma consideră că asemenea tatuaje sunt o alternativă excelentă la chirurgia plastică.

 

 

Pentru oameni ca Samira Omar, în vârstă de 17 ani, această metodă este o adevărate salvare. Tânăra a fost atacată: a fost bătută şi stropită cu apă fiartă. Faţa şi gâtul Samirei erau mutilate, dar Basma a reuşit să facă cicatricile aproape invizibile.

Apropo, primul pacient al Basmei Hameed a fost ea însăşi. La vârsta de doi ani s-a ars cu ulei încins, care i-a mutilat faţa pentru mulţi ani. Dar, într-o zi, fata a înţeles cum să repare acest lucru. Testând această metodă pe ea însăşi, a început să-i ajute pe oameni.

Prin urmare, un tatuaj pe faţă este pentru mulţi, probabil, singura şansă să devină din nou atractivi.

 

Autor text: punct.tv

Add Comment