Articole Populare

Această reclamă adusă ca omagiu victimelor din 11 septembrie este atât de emoționantă, încât doar o dată a apărut la TV.

Probabilitatea ca tu să fi văzut cândva această reclamă este foarte mică. Aceasta se explică prin faptul că acest spot al celebrei companie Budweiser a fost pus în emisie doar o singură dată în anul 2002. Compania a procedat astfel pentru că doar a dorit să comemoreze victimele îngrozitorului atentat din 11 septembrie 2001, nu și să facă bani din acesta. Adică spotul este un omagiu celor căzuți.

El a fost încărcat pe Youtube și a fost văzut și apreciat de milioane de oameni din întreaga lume. Este un spot atât de puternic, încât atunci când îl privești îți dau lacrimile chiar dacă nu ești american.

Din 2002 a trecut deja mult timp, însă această reclamă continuă să impresioneze și să rămână actuală. Într-adevăr, amintirea și omagierea celor căzuți reprezintă o calitate fundamentală pentru noi, oamenii. Iată de ce astfel de filmulețe, chiar dacă este vorba de spoturi publicitare, vor rămâne mereu populare și solicitate. Mesajul lor este etern iar valoarea lor e absolută. Mesajul lor ajunge direct în inimă și rămâne acolo pentru totdeauna.

Dacă și tu ai fost impresionat de acest spot publicitar al companiei Budweiser, atunci neapărat distribuie acest video pe Facebook. Trebuie să ținem minte mereu ce a fost rău pentru a împiedica relele în viitor.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Super Bowl Ads 360