Articole Populare

Această pisică a încercat să dea șpagă unui ofițer de poliție! Vezi reacția polițistului!

Acest caz a avut loc mai mulți ani în urmă, însă a devenit popular abia recent. Un automobilist și-a parcat mașina în drum în fața casei, însă într-un loc neregulamentar. El a fost observat de un echipaj de patrulare, astfel încât ofițerul de poliție s-a apropiat de mașină pentru a amenda șoferul.

Însă în timp ce polițistul completa amenda, de el s-a apropiat pisica proprietarului care până atunci se plimba prin curte. Aceasta a început să se lingușească pe lângă polițist, iar la un moment dat chiar s-a suit pe el! ”Știam că șoferul automobilului va râde de mine, dar am lăsat pisica să urce pe, pentru că trebuia să completez documentele de amendă. La un moment dat șoferul s-a oferit să ia de pe mine pisica”, a mărturisit polițistul ulterior unui ziar.

”Se pare că pisica special a început să se lingușească pe lângă mine, pentru ca amenda mea să nu fie atât de usturătoare”, a mai adăugat în glumă polițistul. Nu știm dacă tactica pisicii a funcționat, însă este fapt că aceasta ar putea fi cercetată penal pentru corupere pasivă 🙂

Dacă și tu ai fost amuzat de acest video, neapărat arată-l prietenilor și rudelor pe Facebook. Fă-i să râdă și pe ei!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Associated Press