Această pisică încearcă să trezească câinele din somn. Dar vezi ce se întâmplă mai departe!

Mulți oameni iubesc pisicile, dar la fel de mulți nu le suportă. Ultimii își motivează atitudinea prin faptul că aceste feline sunt obraznice, egoiste și incapabile de dragoste și disciplină. Într-adevăr, așa este. Paradoxal, dar aceleași defecte enumerate ale pisicii le fac să fie adorate de ceilalți oameni!

În continuare îți propunem spre desfătare un video foarte interesant, care pare simplu doar la prima vedere. Pisica din acest video încearcă să trezească câinele care dormea dulce pe perna sa. Felina este foarte atentă în mișcări și ai impresia că ea mângâie câinele de fapt. Admiratorii pisicilor care au privit acest filmuleț s-au grăbit să afirme că astfel de video-ori arată că pisicile sunt în realitate ființe adorabile și drăguțe, care sunt în stare să-și manifeste dragostea chiar și față de dușmanii lor de moarte, câinii!

Însă cei care iubesc câinii și nu suportă pisicile nu sunt de acord cu aceste spuse și afirmă la rândul lor că pisica din video nu urmărește alt scop decât acela de a lua locul câinelui, lucru care l-ar demonstra faptul că ea într-un final se culcă lângă câine când înțelege că acesta nu se va trezi degrabă.

Dar tu ce crezi? Scrie-ne în comentarii.

Dacă ți-a plăcut acest video, fă-i share prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: CatNips

Add Comment