Această piesă poate fi ascultată o veșnicie! Sting și nemuritorul ”Trandafir al Pustiului”!

Desert Rose (Trandafirul al Pustiului)  este un single al lui Sting de pe albumul său Brand New Day lansat în anul 1999. Piesa este interpretată în duet cu cântărețul algerian Șab Mami, care conferă piesei un colorit oriental clasic și foarte memorabil.

Versurile piesei sunt inspirate din opera lui Frank Herbert, Dune, din două motive: pentru că în ecranizarea acestei opere în anul 1984 Sting a interpretat rolul unui personaj din roman și pentru că Sting s-a declarat fan al creației lui Herbert.

Piesa este una despre dor, dar despre un dor foarte complex. Un dor trist, un dor de dragoste, un dor filozofic de așteptare a unei minuni. Ca și alte piese ale acestui celebru cântăreț și compozitor britanic, ”Desert Rose” îți intră adânc în inimă și rămâne acolo pentru mult timp. Deși la vremea s-a această piesă nu s-a bucurat de un succes ieșit din comun, ea are meritul de a rămâne pentru totdeauna în istorie și în sufletele noastre. Anume acesta și este marele merit al acestei piese. Chiar a pierdut în timpul său lupta în fața altor cântece pentru primele locuri în topurile muzicale, după ani oameni își aduc aminte cu drag anume de  ”Desert Rose” .

Dacă ți-a plăcut această piesă, neapărat fă-i share pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: StingVEVO

Add Comment