Această naștere prin operație cezariană a lăsat medicii fără cuvinte: ei nu au găsit copilul înăuntru!

Această istorie a avut loc în orașul britanic Leicester. Soții Amber și Daniel Hughes se pregăteau să devină părinți pentru a patra oară. Sarcinile precedente ale lui Amber au decurs fără probleme. Dar de această dată la începutul lunii a 8-a de graviditate au apărut niște complicații.

În săptămâna 30 s-au rupt apele. Amber a fost dusă imediat la spital, unde putea fi supravegheată de medici. Peste 36 ore aceștia au hotărât că nașterea naturală nu se va produce și că este mai sigur să scoată copilul prin operație cezariană.

Cât timp Amber a fost anesteziată, Daniel i-a fost alături în sala de operații. Acele clipe el nu le va uita niciodată!

1

Medicii au secționat peretele abdominal al mamei, dar, spre uimirea tuturor, copilul nu era înăuntru! Doctorii au început să discute febril despre situație. Ei nu înțelegeau cum așa ceva era posibil și nu reușeau să găsească răspunsul…

După 2 minute de căutări intense, nou-născuta a fost găsită. În timpul operației, micuța a reușit să se nască pe cale naturală și „se ascundea” sub câmpul operator, între picioarele mamei sale.

2

Întrucât fetița s-a născut prematur și avea greutatea puțin mai mare de 1 kg, ea a fost pusă într-un incubator. Acum Olly, așa o cheamă pe fetiță, este sănătoasă.

3

Daniel Hughes spune că minutul, în care medicii căutau copilul, i s-a părut o veșnicie. „Eu nu puteam înțelege ce se întâmplă. Inima mi s-a făcut cât un purice, când am văzut cât de agitați au devenit și am auzit fragmente din conversația lor”.

4

Soții Hughes au rămas foarte nemulțumiți de acțiunile medicilor. Totuși, ei au decis să nu dea spitalul în judecată și au primit scuzele personalului medical. Doar cel mai important este faptul că Olly s-a născut sănătoasă și acum nimic nu-i mai pune în pericol viața.

5

În ciuda faptului că medicina modernă este foarte performantă, nimeni nu este asigurat de greșelile medicale. Din fericire, acest caz a avut un deznodământ prielnic. Dacă te-a uimit această poveste neobișnuită, distribui-o și prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: The Sun

Add Comment