Articole Populare

Această mămică s-a enervat, când câinele a intrat lătrând în baie. Însă apoi ea a văzut ce a vrut patrupedul să-i arate.

Dacă aveți acasă un câine, probabil ați observat că el are un comportament deosebit față de cei mai mici membri ai familiei. Ca regulă, copiii și câinii se adoră reciproc.

Această istorie s-a întâmplat în 1993, în statul Ohio din SUA. Mindi și soțul ei se bucurau de nașterea lui Rachel, fiica lor mai mică. Mama, tata și sora mai mare Amanda — toți se bucurau de apariția nou-născutei în casa lor. Și doar Papillon, un collie de doi ani, se comporta ciudat — el deseori lătra, când stătea aproape de nou-născută.

Youtube/ allgood2000

Papillon nu era cel mai educat câine — alerga oriunde dorea, rodea încălțămintea, deseori făcea șotii. De aceea, familia nu acorda atenție lătratului lui — ei pur și simplu îl țineau cât mai departe de camera copiilor. Într-o zi Mindi era acasă doar cu micuța Rachel. După ce fiica ei a adormit, femeia a hotărât să facă duș.

Youtube/ allgood2000

Brusc ea a auzit lătratul cățelului din camera vecină. Mindi se îngrijorase că Papillon va trezi copilul și s-a grăbit să iasă din baie. Însă când ea doar începuse să se usuce cu prosopul, câinele a intrat în baie și lătra ca nebunul.

Youtube/ allgood2000

Mindi întotdeauna a iubit cățeii de rasă collie — cândva ea vizionase cu plăcere serialul „Lassie”, în care un câine deștept mereu îi ajuta pe oameni la nevoie. De aceea, ea nu l-a alungat pe Papillon, ci s-a înfășurat în prosop și l-a urmat — câinele o conducea spre camera copiilor.

Youtube/ allgood2000

Câinele sărea lângă pătuț, iar mama speriată a văzut că fetița ei avea buzele învinețite. Rachel nu respira. Mindi a sunat la serviciile de urgență.

Youtube/ allgood2000

În timp ce medicii erau pe drum, mama i-a făcut fiicei sale respirație artificială până când aceasta, în sfârșit, a început să plângă.

Youtube/ allgood2000

Medicii le-au luat pe mamă și fiica mai mică la spital. Iar Amanda (9 ani), după cum i-a ordonat mama, a rămas acasă cu Papillon și l-a premiat pe eroul patruped cu bunătăți.

Youtube/ allgood2000

Medicii au spus că Rachel s-a înecat cu o bucățică de mâncare. Din cauza unui lucru atât de neînsemnat ea putea să moară.

Youtube/ allgood2000

Când jurnaliștii au aflat despre această istorie și au hotărât să o povestească întregii lumi, micuța era deja complet sănătoasă.

Aceasta este încă o dovadă a faptului că animalele, care văd și simt ceea ce oamenii nu observă, sunt pregătite să-și ajute întotdeauna stăpânii iubiți. Trebuie să fim demni de devotamentul lor.

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: littlethings.com