Articole Populare

Această mamă-elefant de curând a născut. Dar observă reacția celorlalți elefanți la vederea puiul ei!

Elefantul pe nume Emily a crescut în rezervația lui David Sheldrick din Kenya. Atunci când Emily a devenit suficient de matură, ea fost plasată în libertate. Aici ea în scurt timp s-a adaptat. Dar într-o zi s-a întâmplat ceva ieșit din comun: Emily, care era vădit însărcinată, s-a întors în rezervație. De ce ea a făcut asta? Evident, pentru a naște în rezervație, în siguranță.

Personalul rezervației a rămas uluit de fapta ei, pentru că nu în fiecare zi poți deveni martorul nașterii unui elefant. Dar Emily nu s-a întors singură, ci însoțită de prietenii ei din libertate, care cu mare interes urmăreau procesul. Am rămas profund surprins de reacția lor atunci când puiul de elefant într-un final s-a născut.

Totuși elefanții sunt niște ființe extraordinar de sensibile. Felul foarte grijuliu de a fi pe care l-au manifestat acești elefanți față de noul membru al grupului lor, nu te poate lăsa indiferent. Oamenii ar trebui să învețe multe de la aceste animale!

Dacă și tu ai fost impresionat de dragostea de care au dat dovadă acești elefanți față de puiul lui Emily (un pui care, apropo, cântărește aproximativ 60 kg), atunci nu ezita să distribui acest video pe Facebook prietenilor și rudelor tale.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: dswtkenya