Articole Populare

Această geantă este o adevărată revelație pentru iubitorii de călătorii. O invenție genială!

Suntem puși în fața unui fapt indubitabil: în prezent este absolut imposibil de a fi în pas cu dezvoltarea tehnologiilor. Este suficient să-ți iei un gadget ultramodern apărut chiar azi pe piață, ca peste noapte să apară un altul și mai modern. Totodată, progresul tehnologic în pași de galop este un lucru foarte bun pentru medicină. Astfel în fiecare an boli incurabile devin tot mai puține și mai puține.

Desigur, nu trebuie să idolatrizăm tehnologiile noi, însă cu siguranță putem afirma că cestea ne simplifică viața. Și cât de multă rezistență nu ai depune față de cumpărăturile din magazinele de pe internet sau față de un nou gadget nou-nouț, oricum va veni o zi în care vei spune: ”Oare cum am putut trăi fără aceste lucruri până acum?” Acum privește ce geantă ultramodernă au făcut oamenii din compania Barracuda.

Mâner care se rotește, încărcător-USB, măsuță pentru laptop, GPS, mărime mică… Vânzările încă nu au început, însă la aceste genți există deja o cerere nebună! Și deloc nu este întâmplător faptul că producătorii acestor genți, care sunt o companie foarte săracă, a reușit să adune din donații toată suma necesară pentru a începe producerea genților de nouă generație.

Dacă ai vrea și tu o asemenea geantă, atunci distribuie acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Barracuda