Această fetiță a vrut să sărute leul. Trebuie să vezi cum a reacționat felina!

Pe măsură ce omul a devenit civilizat și educat, el și-a dorit ca și animalele să devină la fel. Noi am încercat să dresăm animalele și să le învățăm să aibă un comportament ca al nostru. Din fericire, aceasta ne-a reușit! E drept, nu cu multe animale, însă cu câinii și pisicile s-a primit de minune.

Dacă poate nu știai, câinii în trecut au fost lupi ca toți lupii. Ei trăiau în păduri și atacau animale și oameni. Însă la un moment dat cineva din oameni a luat în locuința sa câțiva pui de lupi și i-a crescut separat de confrații săi sălbatici. Astfel din generație în generație timp de mii de ani acești lupi casnici au început să aibă un nărav mai pașnic și mai blând, iar ulterior au ajuns să fie ”câini”. Cu toate acestea încă poți observa în ochii câinilor instinctul de răpitor.

Iar acest instinct este cu atât mai puternic la animalele sălbatice, chiar și la cele de la zoo. Ele doar pot părea pașnice și drăguțe la distanță, însă este suficient să le iriți sau să te întorci cu spatele, ca ele să încerce să te atace. Privește acest video și convinge-te singur!

Dacă ți-a plăcut acest filmuleț, distribuie-l prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Funny Pets

Add Comment