Articole Populare

Fetița vrea să se joace cu acest cățel. Dar privește atent… acesta NU este un cățel!

Există ceva fascinant în marionete. Ce-i drept, nu de multe ori am avut ocazia să văd un spectacol cu marionete, dar de fiecare dată a fost incredibil. Ele arată atât de simplu, însă mișcările acestor păpuși îți captează toată atenția. Iar această prestație stradală cu marioneta-cățeluș este pur și simplu excepțională.

Cea mai interesată de această marionetă a fost desigur o fetiță (oamenii dragi se trag la lucrurile dragi). La un moment dat fetița chiar s-a speriat puțin când marioneta s-a apropiat de ea, atât de realistice erau mișcările păpușii. Însă atunci când a început jocul cu mingea, fetița a uitat de orice spaimă și a intrat activ în joc. Apoi s-au alăturat și alți copii.

Reacția audienței spune totul: Este o adevărată performanță și o desăvârșire a măiestriei. Atenția la detalii face ca show-ul să fie unul excepțional.

Dacă ți-a plăcut această prestație incredibilă cu marioneta-cățeluș atunci nu ezita să publici acest video pe contul tău de Facebook. Prietenii tăi vor fi cu siguranță uimiți și fascinați de acest spectacol în aer liber. Dacă ai mai văzut vreun video la fel de magnific cu marionete pe internet, atunci plasează link-ul în comentarii. Poate video-ul tău va fi subiectul unui nou articol pe Perfect Media.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Andyertai