Această fetiță s-a îmbolnăvit sever din cauza unui lucru, pe care îl fac 99% dintre părinți…

Nașterea unui copil este un eveniment fericit din viața oricărei familii. Toate rudele tind să împărtășească emoțiile părinților fericiți și, fiind plin de bucurie, îl împresoară pe nou-născut cu sărutări.

Totuși, o asemenea manifestare a emoțiilor nu este întotdeauna benefică. Chiar mai mult, pupicii pot să-i facă rău copilului! Tânăra mămică Savina French-Bell din orașul britanic Gloucester și-a publicat istoria emoționantă, prin care dorea să le avertizeze pe toate mămicile.

La doar o săptămână de la naștere pe fața micuței, care a primit numele Sienna, a apărut o erupție roșie. Cu fiece zi veziculele se înmulțeau. Fetița nici nu putea să mănânce, deoarece ulcerațiile îi provocau o durere intensă!

Pe lângă aceasta, micuța suferea din cauza unui prurit insuportabil. Fetița se scărpina întruna, rănindu-și fața până la sânge. Chiar dacă o înfășau strâns, ea tot reușea să-și zgârie fața de cearceafuri și îmbrăcăminte…

Mult timp medicii nu puteau înțelege ce se întâmplă cu fetița. Inițial ei presupuneau că copilul are o reacție alergică, însă medicamentele nu au avut niciun efect…

Doar peste câteva luni, când mama fetiței s-a adresat la o clinică privată, doctorii au reușit să determine cauza erupției. Se pare că Sienna nu avea niciun fel de alergie, ci o infecție cu virusul herpetic!

Cel mai probabil această boală i-a fost dăruită prin sărutul unei oarecare rude. Doar în primele zile de viață copiii nu au încă imunitate și, de aceea, organismele lor nu sunt capabile să lupte cu virusurile.

Chiar și adulții suportă numeroase neplăceri din cauza herpesului, iar pentru sugari el poate deveni chiar fatal! Din fericire, Sienna a primit ajutor calificat și treptat, dar sigur, a început să se însănătoșească.

Cu toate că procesul de vindecare va dura ani îndelungați, viața micuței nu mai este în pericol. Iar mămica ei vrea să-i preîntâmpine pe toți părinții, pentru ca aceștia să nu permită rudelor să le sărute nou-născuții, deoarece asemenea lucruri se pot sfârși tragic!

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: Daily Mail

Add Comment