Această fetiță a recurs la un șiretlic și a interpretat piesa compusă de fratele unui jurat. Vezi care va fi reacția juratului!

De curând în Rusia a luat start un nou sezon al concursului muzical ”Vocea Rusiei. Ediția copii”. Deși concursul este dedicat exclusiv copiilor, concurența aici este foarte drastică pentru că la el participă nu doar copiii din Rusia propriu-zisă, ci din toate țările fostului bloc sovietic. Astfel, poți auzi cântând copii din Bielorusia, Ucraina și chiar Republica Moldova. Copiii încearcă să ajungă participanți la cest concurs, pentru că anume piața muzicală a Rusiei le oferă lor cele mai multe șanse de a-și dezvolta ulterior o carieră muzicală de succes.

Deniza Hekilaeva este una din participantele noului sezon al concursului. Știind cine anume vor fi jurații care vor aprecia talentul ei, Deniza a decis să interpreteze piesa ”Vera (în traducere: Credința)”compusă de compozitorul Constantin Meladze, fratele căruia era jurat în acest concurs. Și se pare că acest șiretlic a funcționat!

Astfel, juratul a recunoscut dintr-o dată creația fratelui său și a apăsat pe buton. Dar abilitățile acestei fetițe nu sunt limitate doar la șiretlicuri de acest gen, pentru că fata într-adevăr posedă o voce foarte frumoasă și puternică. De aceea ulterior și ceilalți jurați au apăsat pe butoane!

Dacă ți-a plăcut această piesă formidabilă, neapărat distribuie acest video pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: The Voice Kids Russia/Голос Дети

Add Comment