Această fetiță are o tărie de caracter mai puternică decât a unui matur! Iată ce înseamnă niciodată să nu te dai bătut!

Atunci când auzim vorbindu-se despre oamenii puternici automat ne imaginăm un bărbat înalt și antrenat, cu o față statică pe care poți citi cu ușurință curajul, înțelepciunea și o voință foarte puternică. El stă drept și privește înaintea sa hotărât și decis. Greutățile n-au nicio putere asupra lui, pentru că el deja se simte învingător iar victoria nu este decât o problemă de timp.

Mai puțin în rolul de om puternic ne putem imagina o femeie și cu atâta mai puțin un copil. Însă noi vă spunem că acestea toate sunt doar stereotipuri și prejudecăți. Nu credeți? Atunci priviți acest video. După asta nu veți mai privi viața ca mai înainte…

Această fetiță drăguță nu încearcă decât să încalece un ponei, lucru deloc simplu, pentru că poneiul este suficient de nalt iar fetița e mică (câți ani credeți că are?). Ea încearcă o dată – fără rezultat. Apoi încă o dată – la fel fără succes. Apoi încă o dată și tot așa de 15 ori! Abia din a 16-a oară copila a reușit să urce pe ponei. Ce tărie de caracter! Maturii ar fi ceda deja după primele încercări, însă nu această fetiță. Un adevărat exemplu pentru noi toți!

Dacă ți-a plăcut acest video fantastic, fă-i share pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Damn_Bored

Add Comment