Această femeie fiind însărcinată, a postat pe internet burtica sa. Iar în curând a fost arestată.

Femeia însărcinată din Carolina de Nord s-a pozat înainte de naștere și a postat imaginea cu ea pe internet. La scurt timp, femeia s-a trezit cu poliția la ușă și a fost arestată. Știți ce se afla pe fundalul din spatele ei? Droguri!

Astăzi internetul abundă în poze cu mămici cu burtici. Este corect, femeile trebuie să se mândrească cu aceste realizări. Însă această femeie din Carolina de Nord a meritat din plin să fie trasă la răspundere, după ce a postat poza din neatenție.

Potrivit presei locale, femeia pe nume Natasha Kirkland în data de 16 februarie a acestui an, a distribuit poza sa cu burtica. În rezultatul acestui fapt ea a fost arestată la câteva zile.

La început prietenii și rudele acestei femei erau încântați de acea poză, lăsându-i un feedback pozitiv. Dar în curând câteva persoane au remarcat ce se vedea pe fundalul pozei.

Majoritatea aveau aceiași părere despre existența drogurilor în acea poză. Din această cauză a devenit clar de ce femeia, în vârstă de 26 de ani, avea un garou pe brațul stâng…

Sursele indică că Natasha Kirkland a fost reținută în data de 19 februarie. Ea a fost acuzată de fraudă în legătură cu carduri de credit, conducerea mașinii în lipsa permisului, precum utilizarea și stocarea drogurilor.

Internauții au rămas șocați de cele întâmplate.

După ce a fost arestată, femeia a declarat că acea poză nu-i aparține, ca rezultat contul ei a fost spartă.

“Pagina mea de Facebook a fost spartă și nu am putut să o accesez din data de 9 februarie. Recunosc că am întrebuințat droguri, dar acest fapt a avut loc acum un an de zile. Orice test poate confirma acest lucru. Odată ce am decis să rămân însărcinată, imediat am încheiat cu acest viciu. Înțeleg perfect ce responsabilitate am de acum încolo… Deci, opriviți-vă din a mă discuta și judeca “, a declarat Natasha.

Cum considerați? A făcut corect poliția, arestând viitoarea mămică?

Dacă ați rămas impresionați de acest articol, împărtășiți-l prietenilor.

 

Autor text: Perfect Media.

Add Comment