Această fată a cântat mai frumos decât originalul – piesa câștigătoare a concursului Eurovision-2016! Emoționant!

Concursul ”Vocea” este un concurs iubit și apreciat în întreaga lume. Deosebit de adorată este ediția pentru copii al acestui show. Recent la vecinii noștri din Ucraina a luat start al treilea sezon al concursului. După cum au mărturisit jurații, ei de mult timp nu au văzut atât de mulți copii talentați. De aceea, acest sezon a fost foarte încordat iar rezultatul era imprevizibil.

Cu toate acestea Elina Ivashenko, o fată de 14 ani, deja a devenit una din favoritele concursului. Cu părere dă rău ea a crescut fără mamă, pentru că aceasta a murit subit de inimă la serviciu pe când Elina era încă foarte mică. De atunci și până în prezent de fată au grijă bunicii ei.

Pentru concurs Elina a decis să interpreteze piesa ”1944”, piesa câștigătoare a concursului Eurovision 2016. Aceasta nu este o piesă deloc simplă în interpretare. De asemenea, ea posedă o încărcătură emoțională foarte puternică, pentru că povestește despre drama tătarilor deportați de Stalin în Siberia în anul 1944. Însă Elina a cântat această piesă atât de bine și cu atâta dedicație, încât unuia din jurați i-au dat lacrimile. Apreciază și tu talentul acestei fete talentate de doar 14 ani!

Dacă ți-a plăcut această piesă, distribuie acest video pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Голос країни

Add Comment