A cumpărat această casă în 1979. Ceea ce a ascuns în interiorul ei până în 2016, este pur și simplu incredibil!

Această casă se găsește în orașul Newport din statul Oregon (SUA). La prima vedere pare o casă obișnuită ce nu se deosebește prin nimic. Într-adevăr, această casă este destul de drăguță și îngrijită și, de asemenea, se află într-un loc destul de pitoresc. Însă aspectul ei exterior nu se deosebește de cel al altor sute de case. Totuși, această clădire are o mică taină.

Până în 1979 aceasta era într-adevăr o casă obișnuită, care puțin probabil să fi trezit interesul oamenilor. Însă apoi ea a fost cumpărată de Almine Barton, care își câștigă existența din ghicit, preziceri și organizarea ședințelor spirituale.

După cum este cunoscut, astfel de persoane au un suflet fin, care deseori nu poate fi înțeles de majoritatea oamenilor. Astfel și Almine avea propria viziune asupra amenajării noii sale locuințe. Ea a hotărât să modifice în totalitate interiorul acesteia după bunul ei plac.

Când îi treci pragul, practic nimerești într-o altă epocă! Se creează impresia că ai călătorit în timp și spațiu și, ca prin farmec, ai ajuns într-un minunat castel antic!

Toate camerele sunt amenajate în stil retro. Peste tot predomină lemnul și nuanțele închise, care scoate în evidență luxosul și vechiul mobilier.

Geamurile sunt decorate cu vitralii, iar pereții și tavanele — cu picturi formidabile.

În casă sunt doar două camere, care sunt amenajate destul de obișnuit. Anume aici se află recepția și sala de lucru ale lui Almine, unde ea își deservea de obicei clienții. Cu toate că în casa ei au fost foarte mulți oameni, nimeni nu știa despre frumusețea sa interioară.

În prezent Almine a hotărât să-și schimbe locul de trai și a scos casa la vânzare. Pozele fastuosului interior i-au uimit chiar și pe cei mai experimentați agenți imobiliari. De aceea, în ciuda prețului de 500.000 de dolari, această vilă și-a găsit repede cumpărătorul.

Decorul interior al acestei case este uimitor! Dacă ți-a plăcut acest mini-castel romantic, povestește-le despre el prietenilor tăi.

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: Domain

Add Comment