99% dintre oameni nu știu să răspundă corect la întrebarea: câte chibrituri sunt pe această poză?

N-ai vrea să faci o pauză și să-ți antrenezi puțin circumvoluțiunile cerebrale? Am găsit pentru tine un exercițiu neobișnuit. La prima vedere el nu este deloc complicat, însă, conform datelor statistice, 99% dintre oameni dau răspunsuri greșite!

51

Dacă ai găsit 10 chibrituri, mai numără-le odată. De fapt, ele sunt mai puține — unele dintre ele pur și simplu se reflectă pe suprafața brichetei. Ca să simplificăm problema, noi am înlăturat reflexia lor.

52

Crezi că pe imagine sunt 8 chibrituri? Și acest răspuns este greșit! Încă nu ai înțeles care este trucul? Atunci citește răspunsul mai jos.

De fapt, pentru a realiza această fotografie au fost necesare 7.5 chibrituri! Chibritul, care se află după brichetă, jos în dreapta, nu va avea loc în întregime. Ca să nu se sprijine de brichetă, el a fost rupt în două jumătăți.

53

Apropo, cei mai atenți vor observa că pe capacul brichetei se reflectă încă o bucățică dintr-un chibrit. În general, acest chibrit se află în afara cadrului și putem să nu-l luăm în considerație. Dar dacă ai dat răspunsul 8.5, suntem pregătiți să-l acceptăm și pe acesta ca fiind corect.

54

.

Autor text: Perfect Media

Add Comment