Articole Populare

8 lucruri pe care mama niciodată nu ți le-a spus, dar care te vor atinge…

Mama te iubește și are grijă de tine din primele clipe ale vieții tale. Nașterea unui copil este o adevărată minune, dar există și cealaltă latură a monezii la care cel mai adesea noi, copiii, nu ne gândim.

Iată 8 lucruri pe care mama puțin probabil ți le-a spus vreodată.

1. Ai făcut-o să plângă. De multe ori.

A plâns când a aflat că este însărcinată. A plâns când te-a născut și când te-a ținut în brațe pentru prima dată. A plâns de fericire și de supărare, când ți-a simțit fericirea sau durerea, chiar dacă ai observat sau nu.

2. A vrut și ea ultima bucățică de tort!

Chiar a vrut-o. Dar când te-a văzut cu ce poftă te uiți la acea ultimă bucățică, a decis că este mult mai important să-și bucure odrasla decât propria dorință.

3. Își face griji pentru tine întotdeauna.

Din clipa primului tău inspir a făcut totul ca să aibă grijă de tine. De fiecare dată, din momentul când ai ieșit din casă, aștepta cu nerăbdare să te întorci. De fiecare dată când ai fost bolnav ți-a fost alături.

4. A durut-o.

Și nu doar în timpul nașterii. În timpul sarcinii, a avut grețuri, o loveai pe sub coaste, ai mușcat-o când te alăpta. I-ai provocat atâta durere fizică!

5. Știe că nu este ideală.

Se judecă foarte dur pe sine. Își cunoaște greșelile și se urăște pentru ele. Evident, își dorea să devină o mamă perfectă. Dar nimeni nu este perfect, așa că își dorește să întoarcă timpul înapoi și să îndrepte lucrurile. Cu toate acestea, ea deja a făcut tot ce e mai bun pentru tine.

6. Îți veghează somnul.

După ce ai adormit buștean după o zi grea, se uita la tine cum dormi. Dacă atunci ai fi deschis ochii, ai fi văzut câtă iubire și tandrețe încape pe chipul ei.

7. Lacrimile tale îi frâng inima.

Plânsul tău este cel mai dureros sunet pentru ea. A făcut totul ca să-ți oprească lacrimile, și dacă nu i-a reușit, i s-a frânt inima în mii de bucățele.

8. Ar face-o din nou.

În ciuda durerii și supărărilor pe care a trebuit să le îndure, nu s-ar dezice de tine în nicio circumstanță. Copilul este cel mai important în viața oricărei femei.

Ne supărăm adesea pe mama și credem că nu ne înțelege. În realitate, ne dorește numai binele și este întotdeauna gata să sacrifice propriile interese pentru bunăstarea noastră. Este cazul să ne gândim mai des la aceasta. De ce nu i-am spune ”mulțumesc” chiar acum pentru tot ceea ce a făcut?

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: The Huffington Post