8 fete s-au aranjat în semicerc pe malul oceanului. Ceea ce ele fac te lasă fără cuvinte!

Ed Sheeran este un cântăreț de origine irlandeză care în prezent a devenit foarte popular datorită stilului muzicii pe care o interpretează. Muzica lui este destul de reținută, cu toate acestea posedă un farmec și o frumusețe irezistibilă. Ultimile 3 albume muzicale au urcat pe primul loc topurile irlandeze, iar ultimul său album a primit aceeași recunoaștere și apreciere și în Statele Unite.

De asemenea, Ed Sheeran a primit anul trecut două premii Grammy. El este atât de popular pe Internet încât piesele lui acumulează ușor și câte jumătate de miliard de audiții pe Youtube!

În patria sa, Irlanda, Ed Sheeran a devenit un adevărat simbol național. Această țară este destul de mică și nu are o populație însemnată, de aceea toți irlandezii se mândresc cu acest cântăreț, care cu piesele sale a cucerit inimile a milioane de oameni în toată lumea.

Inspirate de succesul și talentul muzical al lui Ed Sheeran, absolventele unei școli de dans din Irlanda au decis să danseze dansul național irlandez pe malul Oceanului Atlantic, sub muzica acestui tânăr. Ceea ce s-a primit în finanl poți vedea în acest video.

Dacă ți-a plăcut dansul minunat al acestor fete, neapărat distribuie acest video uimitor prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: FusionFighters

Add Comment