Articole Populare

4 lucruri, pe care fiecare soție merită să le primească de la soțul său

Deoarece bărbații deseori nu știu ce-și doresc femeile, este mai bine să le întrebe chiar pe ele. Așa a și procedat un bărbat. El a întrebat-o pe soția sa și ea i-a dat niște răspunsuri raționale, pe care el a decis să le împărtășească cu noi.

Comportamentul bărbatului în căsnicie nu o influențează doar pe soția sa, ci și pe copii, nepoți. Felul în care își iubește soția îi învață pe fiii lui cum să se comporte cu femeile, iar fiicele învață cum trebuie să fie bărbatul, pe care-l vor alege în viitor. Așa că familia este locul, unde merită să te străduiești cel mai mult. Nu la locul de muncă, ci anume aici, acasă la tine.

2

marryinaweek.com

Lista lucrurilor, pe care soțul trebuie să le ofere soției sale, nu are drept scop de a-i impune cuiva aceste păreri. Ea pur și simplu prezintă 4 lucruri, pe care soțiile ar vrea să le primească de la soții lor.

1. O comunicare deschisă, sinceră și detaliată

Comunicarea pentru căsnicie este ca respirația pentru organism. Fiți pregătit să stingeți televizorul, să puneți telefonul deoparte și să vorbiți pe teme serioase. Niciodată să nu ascundeți ceva de ea. Construiți-vă relația pe încredere, sinceritate și comunicare deschisă. Fiecare cuvânt și faptă ale dumneavoastră pot aduce mai multă încredere sau o pot distruge.

2. Siguranță fizică, emoțională și financiară

Nu trebuie să fiți cel din cauza căruia soția dumneavoastră plânge, ci cel care-i șterge lacrimile. Faceți tot ce este posibil acasă și afară, pentru ca ea să se simtă cea mai protejată femeie de pe pământ. Prindeți curaj ca să luptați pentru familia dumneavoastră.

3. Timpul vostru este și calitate, și cantitate

Timpul este valuta relației voastre. De aceea, investiți cât mai mult timp în căsnicie. Desigur, trebuie să câștigați bani, însă nu merită să folosiți cariera ca pretext pentru lipsa dumneavoastră. Când sunteți acasă, faceți astfel încât prezența dumneavoastră să fie simțită în loc să vă lipiți de televizor. Cariera este un lucru bun, însă familia dumneavoastră poate supraviețui și cu mai puțin — nu este obligatoriu ca totul să fie la maximum. Pentru ei mereu va fi mai bine, dacă le sunteți alături.

4. Aspirare permanentă spre ce este mai bun

Majoritatea soților oferă soțiilor lor ce au mai bun doar la începutul căsniciei, exact ca furnizorii de televiziune, care mai întâi îți oferă cel mai bun pachet de servicii, cele mai bune prețuri și deservire, pentru ca apoi, când promoția expiră, să uite toate promisiunile sale. O dată cu trecerea timpului, mulți soți încetează să se mai străduiască, uită de romantism. Însă soțiile merită admirație și dragoste permanentă. Așa că străduiți-vă de dragul ei în fiecare zi din viața dumneavoastră.

Sperăm că aceste sfaturi vă vor ajuta să aveți o relație puternică și fericită în familia dumneavoastră.

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: Dave Willis