32 de miliarde de dolari pentru săraci: o asemenea donație omenirea nu a mai văzut!

De-a lungul istoriei umanității nu a existat o donație mai mare decât aceasta. Al-Waleed Bin Talal bin Abdulaziz al-Saud, prințul Arabiei Saudite, a donat în scopuri caritabile toată averea sa, care a fost estimată la o sumă colosală: 32 de miliarde de dolari!

2

Conform estimărilor editurii autoritare „Forbes”, Al-Waleed este cea mai bogată persoană din Arabia Saudită. Și el a hotărât să-și doneze toată averea în scopuri caritabile.

Aceasta este datoria mea în fața umanității” — a comentat binefăcătorul arab. El a spus că suma respectivă, în conformitate cu un anumit plan, va fi distribuită beneficiarilor pe parcursul următorilor câțiva ani.

Principalele sectoare, spre care vor fi direcționați banii, vor deveni lupta cu catastrofele naturale, construcția școlilor și orfelinatelor, lupta cu diverse afecțiuni, ajutorarea femeilor, promovarea rezolvării diferitor contradicții culturale și îmbunătățirea calității vieții în regiunile îndepărtate ale lumii.

7

Nu există termene limită. La un moment dat toată averea mea va fi cheltuită pentru îndeplinirea unor fapte caritabile. Chiar și acum o parte semnificativă din veniturile mele este folosită în acest scop” — a declarat prințul.

Aceasta este cea mai uriașă donație din istoria omenirii. Incredibil!

.

Autor text: Perfect Media

Add Comment