Articole Populare

În 1995 propria mamă a aruncat-o în lada de gunoi. Peste 20 de ani a avut loc o întâlnire dramatică…

În luna octombrie a anului 1995, un lucrător de șantier din Chicago a auzit sunete ciudate care veneau din lada de gunoi de pe șantier. Atunci când s-a apropiat să vadă despre ce este vorba, el a rămas șocat de ceea ce găsise: în ladă, legat într-o pungă de plastic, plângea un copil nou-născut părăsit de propria mamă.

Gerald Rocky Hyat (așa îl chema pe acest bărbat) a luat bebelușul și a plecat imediat la spital. Bebelușul era o fetiță și era sănătos. Surorile medicale au numit-o Mary Grace, iar istoria ei a devenit cunoscută în tot orașul.

În curând Mary Grace a fost adoptată și a devenit Morgan Hill. Mama ei adoptivă, Sandi, decupa din ziare toate știrile despre fiica sa. Între timp Morgan creștea. Ea cunoștea că este fiică adoptivă, iar doi ani în urmă, la vârsta de 20 de ani, în sfârșit a auzit întreaga istorie de la mama ei adoptivă. Tot atunci ea aflat și de lucrătorul de pe șantier care a salvat-o. Ea și-a pus ca scop să-l găsească pe Gerald Rocky Hyatt, omul pe care ea îl numește ”îngerul meu păzitor”. Reporterii de la televiziunea locală au ajutat-0 să-și găsească ”îngerul păzitor”.

Privește acest video pentru a vedea cum a avut loc întâlnirea celor doi.

Dacă ți-a plăcut această istorie emoționantă, atunci fă-i share pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Moha Reviews