Articole Populare

În 1987 această fetiță a fost răpită din spital. Peste 23 de ani mama ei află o taină îngrozitoare…

Viața omenească este foarte imprevizibilă. Chiar dacă soarta este prea dură cu noi, din când în când în viața noastră se mai întâmplă și minuni. Și următoarea istorie doar confirmă acest lucru.

În 1987 americanca Joy White a adus-o pe Carlina, fiica sa de trei săptămâni, la unul dintre spitalele din New-York, pentru că micuța avea febră.

Apoi s-a întâmplat ceea de ce se tem toate mamele. Carlina a fost luată pentru efectuarea procedurilor necesare, iar, între timp, în spital s-a strecurat o femeie îmbrăcată în uniformă de asistentă medicală și a răpit-o.

Răufăcătoarea, Ann Pettway, a dus fetița mai întâi în Connecticut, iar apoi în Georgia, la multe sute de kilometri de familia ei.

În ciuda recompensei propuse și a miilor de afișe și pliante cu fotografia fetiței, Carlina a dispărut pentru 23 de ani. Iar Joy și soțul ei Carl puteau doar să se roage pentru reîntoarcerea ei.

Și, totuși, într-o bună zi ea s-a reîntors. Și singură a rezolvat cazul răpirii sale.

La 16 ani fata (pe care, printre altele, răpitoarea a numit-o Netty) a observat că nu seamănă cu niciuna dintre „rudele sale” și a început să se gândească la originile sale. În același an ea a rămas însărcinată și, pentru a deveni tutorele viitorului său copil, avea nevoie de propriul certificat de naștere.

„Mama” a refuzat să i-l dea. Carlina, scotocind prin lucruri, a găsit documentul, care credea că este certificatul ei de naștere. Dar la Serviciul de Stare Civilă, a aflat că acesta este fals. Ann a recunoscut că nu este mama ei biologică, dar a mai adăugat că mama ei adevărată a părăsit-o și nu se va întoarce niciodată după ea.

Peste 7 ani Carlina a găsit fotografia sa din copilărie și o schiță a aspectului ei actual pe site-ul Centrului Național al Copiilor Dispăruți. Ea a sunat la poliție și lui Joy White. După realizarea unui test ADN s-a adeverit că Joy este mama biologică a lui Carline.

După 23 de ani de așteptare mama și fiica s-au întâlnit. Ann Pettway a fost declarată vinovată de răpire și a primit o pedeapsă de 12 ani de închisoare.

Uneori, când se află în situații disperate, oamenii pot doar să aibă speranță și credință. Și deseori credința este răsplătită. Aș vrea ca toți copiii dispăruți să fie găsiți, chiar și peste mulți ani.

Distribuie neapărat această istorie uimitoare prietenilor tăi!

.

Autor text: Perfect Media