18 filme ușoare care te vot ajuta să te relaxezi și să uiți de toate

Avem cu toții perioade în viață când nu vrem nimic altceva decât să ne întindem pe canapea și să privim un film relaxant, pentru a putea elimina oboseala acumulată de-a lungul săptămâni. Anume pentru astfel de de momente redacția Perfect Media ți-a pregătit o listă de 18 filme care te vor ajuta să uiți de toate.

 E tare complicat! (It’s Complicated)

Este un film de familie. Eroina filmului deține o brutărie. Ea decide să divorțeze și își găsește un nou partener de viață, dar soțul ei decide că va face și imposibilul pentru a-și întoarce soția iubită

Noi suntem familia Miller (We’re the Millers)

Filmul este o veritabilă comedie care abundă cu glume bune. David a încercat să ajute niște tineri care au fost atacați de niște bandiți, însă bandiții l-au jefuit și -iau luat tot ce avea la sine. Eroul nostru refuză să se dea bătut și pornește într-o călătorie, făcând-uși între timp o familie fictivă.

 Invincibilii (Intouchables)

Regizorii și actorii filmului au creat o peliculăe foarte reușită, veselă și interesantă. Proporțiile dintre dramă și comedie au fost păstrate perfect, astfel încât este o adevărată plăcere să savurezi acest film.

Vacanţa (The Holiday)

Două femei care nu se cunosc și care se află la 10.000 km distanță una de alta decid să facă schimb de locuințe pe durata unei vacanțe de 2 săptămâni. În aceste 2 săptămâni viața lor se schimbă radical. Filmul este foarte cald și ușor de privit.

Despre ce vorbesc bărbații (What Men Talk About)

Despre ce vorbesc bărbații? Desigur că despre femei. În plus, despre serviciu, bani, mașini și fotbal.. Totuși cel mai mult despre femei. Iar dacă iei în considerație faptul că ei trebuie să petreacă în deplasare 2 zile, atunci fii sigur că în acest timp ei vor reuși să discute multe subiecte. Filmul poate fi privit la nesfârșit.

Pur și simplu dragoste (Love Actually)

Iubirea domină lumea. Un prim-ministru se îndrăgostește de o nouă angajată, iar un poet fuge tocmai în Franța pentru a-și vindeca inima rănită. Filmul abordează istoria multor perechi de îndrăgostiți, fapt care nu îți va permite să te dezlipești de ecran pentru nici o clipă.

Un cuvânt poate schimba totul ( Yes Man)

Un manager mediocru se află în depresie. Și pentru a o putea înfrunta, el decide să spună mereu ”da” și să accepte totul. După aceasta întreaga lui viață devine o aventură incredibilă. Cu toții am avea nevoie de o asemenea aventură.

Мамма Мia!

Este un film muzical care va fi îndrăgit chiar și de cei care nu iubesc filmele muzicale. Probabil nu credeai niciodată că actorii acestui film posedă voci atât de frumoase.

Mariaj de Vegas (What Happens in Vegas)

După o noapte nebunatică în Las Vegas, doi oameni total necunoscuți se trezesc în același pat. Ulterior ei află că s-au căsătorit după ce au câștigat o sumă fabuloasă. Acum ei se gândesc cum să se separe astfel încât întreaga sumă să rămână doar la unul din ei…

Prietenie cu folos (Friends with Benefits)

O peliculă plină de veselie. Eroina filmului are frică de relații cu obligații. Ea întâlnește un bărbat care la fel e obosit de femeile care visează la căsnicie. Totul decurge ideal, însă lucrurile nu par foarte simple.

A naibii dragoste (Crazy, Stupid, Love)

Un adevărat film de viață. Eroul principal este înșelat de soție iar căsnicia lor se distruge. Între timp el își găsește un mentor care îi deschide ochii la noi perspective: femei frumoase, băuturi tari și simțul frumosului. Dar se pare că bărbatul își dorește cu totul altceva…

Despre bărbaţi şi nu numai… (He’s Just Not That into You)

Foarte multe fete sunt preocupate de căsnicie. În film decurg relațiile complicate ale unor bărbați și femei, care nu întotdeauna interpretează corect acțiunile partenerilor de viață. Un film foarte veridic și ușor de privit.

Dragoste cu accent (Love with an Accent)

Un film despre dragoste adevărată: matură, naivă, prostească, fericită și nu numai. Istoria eroilor este o comedie ironică care arată că dragostea adevărată nu cunoaște nici un fel de piedici.

Nou-venită în oraş (New in Town)

Eroina filmului iubește rochiile luxoase și mașinile scumpe. Ea adoră să facă carieră. Însă ea este trimisă în deplasare într-un oraș rece, unde trebuie să se acomodeze cu noii oamenii și cu clima dușmănoasă.

Charlie Talisman (Good Luck Chuck)

Un tânăr dentist observă un lucru uimitor: toate pacientele sale își găsesc un partener de viață ideal. Pe el această stare a lucrurilor îl aranjează până în momentul când își găsește și el o pereche…

Întâlnire explozivă (Knight and Day)

O întâlnire neprevăzută a unei femei cu un agent special va schimba radical viața celor doi. Ei vor fi nevoiți să călătorească mult pentru a scăpa de ucigași și a îndeplini o misiune. Un film de acțiune care se privește pe nerăsuflate.

Mănâncă, roagă-te, iubeşte (Eat Pray Love)

Eroina filmului înțelege la un moment dat că trăiește altfel decât își dorește. După un divorț dureros ea pleacă într-o călătorie prin lume, care o ajută să-și deschidă noi orizonturi și să se cunoască pe sine. Este un film foarte calm și relaxant.

Desculţ, nebun şi-ndrăgostit (Barfuss)

Un bărbat salvează de la sinucidere o fată. Ea decide să-și urmărească salvatorul iar într-o seară apare la ușa apartamentului lui, doar în cămașă de noapte și desculță…

Dacă ai vrea să privești măcar unul din aceste filme, distribuie acest articol prietenilor!

 

Autor text: Perfect Media

Add Comment