Articole Populare

100 de zile în urmă, mama şi fiica au decis că trebuie să dea jos kilogramele în plus. Iată ce a ieşit…

Este mai uşor când oamenii luptă împreună împotriva unui inamic comun. Chiar dacă duşmanul este neînsufleţit, de exemplu excesul de greutate.

Eroinele acestui articol sunt Cheryl şi Tessa. Prima are 50 de ani, iar a doua doar 17. Sunt mamă şi fiică. Ambele au avut probleme cu kilogramele în plus şi au vrut să slăbească. Dar, ca mulţi dintre noi, găseau întotdeauna scuze: că nu au timp, că nu le reuşeşte sau pur şi simplu le este lene…

Într-o zi Cheryl şi Tessa au decis că lucrurile nu mai pot continua astfel şi au început să slăbească împreună. Se susţineau reciproc, mergeau la sală, căutau reţete de mâncăruri gustoase şi sănătoase. După o zi de muncă şi de studii, mama şi fiica ieşeau să alerge.

În tot acest timp, au filmat performanţele lor. După 100 de zile, femeile au constatat că au dat jos împreună 34 de kg (mama – 19 şi fiica – 15).

 

 

Cel mai important lucru e că Cheryl şi Tessa nu se opresc aici. Şi dacă crezi că nu ai timp pentru sport, poate ai nevoie de cineva care să te susţină? Doar gândeşte-te!

 

Autor text: punct.tv