Articole Populare

10 tinere, care au murit din cauza operațiilor plastice nereușite.

În interpretarea modernă proverbul (transformat în glumă) spune că nu există femei urâte, deoarece există chirurgii plasticieni. Într-adevăr, în prezent medicina este capabilă practic de orice, însă nu trebuie să uităm că chiar și cea mai simplă operație poate ascunde un pericol fatal!

Astăzi îți vom povesti despre 10 victime ale chirurgiei plastice. Vrând să arată cât mai frumoase, aceste domnișoare și-au pierdut viața…

Iulia, 18 ani, rinoplastie

Iulia din Lvov (Rusia) era nemulțumită de forma nasului său. De aceea, a avut curaj să facă o rinoplastie. O perioadă lungă de timp ea a căutat un chirurg și până la urmă a hotărât să facă operația în clinica orășenească de cosmetologie din Lvov, unde, conform recenziilor, lucra cel mai bun medic.

Din păcate, anume Iulia a devenit victima unei greșeli fatale. Cu toate că operația în sine a decurs bine, inima fetei s-a oprit după trezirea din anestezie… În plămânii Iuliei se acumulase sânge, care bloca căile respiratorii.

Iulia Kubareva, 25 ani, rinoplastie

În copilărie Iulia a avut un traumatism nazal. De aceea, ea a hotărât să corecteze mica curbură, care s-a format atunci.

Părea că operația a decurs bine, însă Iulia nu s-a mai trezit din anestezie. Tânăra a fost în comă timp de patru săptămâni, după care a decedat. Ancheta a descoperit că tragedia a fost determinată de o defecțiune a aparatului de ventilare pulmonară artificială. Anoxemia a provocat moartea cerebrală.

1

Leyla Mursalova, 19 ani, rinoplastie

Leyla Mursalova din Azerbaijan suferea de o boală cardiacă congenitală. La 19 ani ea a dorit să facă o rinoplastie, deoarece deviația de sept nazal îi îngreuna respirația.

Medicii și-au îndeplinit obligațiile cu multă indiferență și niciunul nu a încercat să o convingă pe Leyla să nu facă operația, cu toate că fiecare amator știe că persoanele cu boli cardiace trebuie pe cât posibil să evite intervențiile chirurgicale. Drept consecință, Leyla a murit până la începutul operației: doza de anestezice a fost pre mare pentru inima ei slăbită…

Xenia Mihailyuta, 25 ani, corecția glandelor mamare

Xenia, locuitoarea orașului Zaporozhye din Ucraina, demult era nemulțumită de sânii săi, iar operația a hotărât să o facă, când a fost părăsită de iubitul ei chiar înainte de nuntă.

Medicii spuneau că operația era foarte simplă, însă, când a fost introdus cateterul pentru injectarea medicamentelor anestezice, medicii au lezat vena subclavie. Xenia a murit din cauza hemoragiei interne…

Trebuie să menționăm și faptul că încă 24 de ore după moartea fetei medicii le spuneau rudelor ei că ea este vie și pur și simplu își revine după anestezie!

Katerina Kando, 19 ani, liposucție

În 2014 Katerina a devenit câștigătoarea unuia dintre concursurile de frumusețe din Ecuador. Printre premiile ei se afla și o consultație la o clinică de chirurgie plastică.

Inițial tânăra dorea să dăruiască premiul cuiva, însă organizatorii concursului și personalul clinicii au convins-o să facă o liposucție. Drept rezultat, Katerina a murit în timpul operației din cauza edemului cerebral…

Pamela Nascimento, 27 ani, liposucție

Cunoscutul model brazilian a recurs deseori la serviciile chirurgilor plasticieni. De aceea, deloc nu se temea de o ulterioară procedură. De această dată Pamela a hotărât să aspire grăsimea excesivă într-una dintre cele mai prestigioase clinici din Sao Paulo.

În timpul operației tânăra a suferit un șoc hipovolemic — reducerea bruscă a volumul de sânge circulant. Cu toate acestea, în presă era foarte discutată și versiunea că, de fapt, medicii i-au perforat Pamelei un rinichi…

Anastasia Chachina, liposucție

Devenind mamă, Anastasia Chachina din Moscova a hotărât să-și recupereze forma abdominală anterioară printr-o modalitate rapidă. Procedura liposucției a fost divizată în două etape. Prima aspirație lipidică a decurs fără complicații, iar în timpul celei de-a doua operații Anastasia a decedat din cauza supradozajului de anestezice.

Olga Emelianova, 31 ani, blefaropastie

Locuitoarea orașului rusesc Perm a hotărât să recurgă la corecția pleoapelor cu puțin timp înainte de propria sa nuntă. Olga dorea să arate impecabil la nuntă, însă această operație simplă i-a curmat viața. Femeia a murit până la începutul intervenției chirurgicale din cauza alergiei la lidocaină.

Olga Egorova, 35 ani

Olga Egorova din Moscova a hotărât să facă o operație simplă, prin care să fie îndepărtat un lipom de pe cap. Totuși, medicii nu au luat în considerație faptul că femeia avea alergie la lidocaină. Drept rezultat, în ciuda procedeelor de reanimare, Olga a decedat…

Ekaterina Klementyeva, 25 ani, mărirea glandelor mamare

Ekaterina a hotărât să-i facă soțului său o surpriză și, ascunzând acest fapt de el, a recurs la o operație de mărire a sânilor. Însă, în timpul celei de-a doua injecții cu lidocaină, tânăra a dezvoltat o reacție alergică, ceea ce i-a determinat moartea…

Din păcate, nimeni nu este asigurat de erorile medicale. Avertizează-ți prietenele despre pericolul operațiilor plastice și distribui-le acest articol.

.

Autor text: Perfect Media